ХОТЕЛ ИНЕКС ГОРИЦА

од169

ХОТЕЛ ИНЕКС ГОРИЦА

Период

31 Dec - 02 Jan

Времетраење

3 дена 2 ноќевања

Прегледи

8822

Бр. Седишта

50

 

За да ја доживеете душата на Македонија,да ги наполините очите со убавина,дамарите со смиреност и да ги слушнете најубавите приказни, задолжително треба да го посетите Охрид…

 

  • Аранжман за три дена-полапансион-     169 Евра
  • Аранжман за четири дена-полапансион- 189 Евра