ХОТЕЛ БЕЛВЕДЕРЕ

од159

ХОТЕЛ БЕЛВЕДЕРЕ

Период

30 Dec - 02 Jan

Времетраење

4 дена 3 ноќевања

Прегледи

8873

 

Вид на услуга Вид на соба Цена на услуга
Тридневен аранжман за две лица Двокреветна соба 19.400 ден (318 € )
Тридневен аранжман за две лица Студио 21.480 ден. (352 €)
Тридневен аранжман за две лица Апартман 33.800 ден. (554 €)