ХОТЕЛ АУРА

од19

ХОТЕЛ АУРА

Период

29 Dec - 02 Jan

Прегледи

8906

Бр. Седишта

50

 

Двокреветна соба со поглед на езеро :

Ноќевање со појадок 1.240 ден.
Полу пансион 1.590 ден.
Полн пансион 1.940 ден.

 

 

 Двокреветна соба со поглед на планина:

Ноќевање со појадок 1.150 ден.
Полу пансион 1.500 ден.
Полн пансион 1.850 ден.