БАНСКО - Hotel Perun Lodge

од99

БАНСКО - Hotel Perun Lodge

Период

20 Oct - 23 Oct

Времетраење

4 дена 3 ноќевања

Прегледи

8832

Бр. Седишта

50
1 ден

20.10.2018 (сабота)

Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза во Метро.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера Ноќевање.
2 ден

21.10.2018 (недела)

Појадок.Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Вечера.Ноќевање
3 ден

22.10.2018 (Понеделник)

Појадок.Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Вечера.Ноќевање
4 ден

23.10.2018 (Вторник)

Појадок.Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 14 часот по локално време со пауза на Метро.Пристигнување во вечерните часови