БАНСКО - Casa Karina

од90

БАНСКО - Casa Karina

Период

24 May - 27 May

Времетраење

4 дена 3 ноќевања

Прегледи

8571

Бр. Седишта

50
1 ден

24 Мај Штип - Скопје - Банско

Тргнување на групата во 06:00 пред Нова Пошта.Поаѓање од Скопје во 08:00 часот пред Х.Вип.После граничните формалности упатување кон Метро.Патот продолжува за Банско.Пристигнување во Банско и сместување во хотелот.Слободно попладне и уживање во поволностите на хотелот(базен,сауна,парна бања).Користење на Алл инклузивот..... Ноќевање
2 ден

25 Мај (Петок) Банско

Слободен ден со можност за рекреација ,користење на спа центарот (базен,сауна,парна бања) и разни активности и прошетка низ Банско.Користење на АЛЛ инклузивот.Ноќевање.
3 ден

26 Мај (Сабота) Банско

Слободен ден со можност за рекреација ,користење на спа центарот (базен,сауна,парна бања) и разни активности и прошетка низ Банско.Користење на АЛЛ инклузивот.Ноќевање.
4 ден

27 Мај (Недела) Банско- Штип - Скопје

Појадок и напуштање на хотелот.Поаѓање за Македонија.Пристигнување во вечерните часови.

Слични Понуди