БАНСКО - Casa Karina

од99

БАНСКО - Casa Karina

Период

20 Oct - 23 Oct

Времетраење

4 дена 3 ноќевања

Прегледи

9097

Бр. Седишта

50
1 ден

20 Октомври (Сабота) Скопје- Штип - Банско

Тргнување на групата во 06:00 пред Хотел ВИП.Поаѓање од Штип во 08:00 часот пред Нова пошта.После граничните формалности упатување кон Метро.Патот продолжува за Банско.Пристигнување во Банско и сместување во хотелот.Слободно попладне и уживање во поволностите на хотелот(базен,сауна,парна бања).Користење на Алл инклузивот..... Ноќевање
2 ден

21 Октомври (Недела) Банско

Слободен ден со можност за рекреација ,користење на спа центарот (базен,сауна,парна бања) и разни активности и прошетка низ Банско.Користење на АЛЛ инклузивот.Ноќевање.
3 ден

22 Октомври (Понеделник) Банско

Слободен ден со можност за рекреација ,користење на спа центарот (базен,сауна,парна бања) и разни активности и прошетка низ Банско.Користење на АЛЛ инклузивот.Ноќевање.
4 ден

23 Октомври (Вторник) Банско- Штип - Скопје

Појадок и напуштање на хотелот.Поаѓање за Македонија.Пристигнување во вечерните часови.