ХОТЕЛ АПАРТМАНИ СПОРТ ТРИМ - ЗЛАТИБОР

од29

ХОТЕЛ АПАРТМАНИ СПОРТ ТРИМ - ЗЛАТИБОР

Период

29 Dec - 04 Jan

Прегледи

9268

Хотел Апартмани Златибор – Спорт трим се наоѓаат на 1.050 мнв  во најубавиот дел во Златибор во населбата “Слобода“ во мирен дел и релаксирана атмосфера.Во непосредна близина се наоѓа вилата на Тито.Од центарот на градот е оддалечена на 10-15 мин. пешачење,опкружена со златен бор,убави тревни дворови,спортски терени,место каде се спојуваат планинската и морската – Јадранска клима(ружа на воздухот) идеално место за подобрување на вашето здравје и  позитивен проток на енергија.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА СОБА или  АПАРТМАН ЗА
НОВА ГОДИНА 2019

 

Период Ноќевања Соба
1/2
max.2 лица

Соба

1/3

max.3 лица


Апартман
1/4max.4 лица

29.12 – 01.01

 

   3 174 225 300

29.12 – 02.01

 

4 224 288 384

29.12 – 03.01

 

5 270 345 460

29.12 – 04.01

 

6 300 396 528