БАНСКО - St.George ski and spa 4*

од89

БАНСКО - St.George ski and spa 4*

Период

07 Dec - 09 Dec

Времетраење

3 дена 2 ноќевања

Прегледи

3144

Бр. Седишта

50
1 ден

07.12.2018 (петок)

Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза во Метро.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера Ноќевање.
2 ден

08.12.2018 (сабота)

Појадок.Ден за слободни активности и индивидуални прошетки.Вечера.Нокевање
3 ден

09.12.2018 (недела )

Појадок.Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија во 14 часот по локално време.Пауза во Метро.Пристигнување во Македонија во вечерните часови.