БАНСКО - Casa Karina

од75

БАНСКО - Casa Karina

Период

21 Oct - 23 Oct

Времетраење

3 дена 2 ноќевања

Прегледи

7402

Бр. Седишта

50
1 ден

21.10 (Сабота) Штип - Скопје - Банско

Тргнување на групата во 06:00 пред Нова Пошта.Поаѓање од Скопје во 08:00 часот пред Х.Вип.После граничните формалности упатување кон Метро.Патот продолжува за Банско.Пристигнување во Банско и сместување во хотелот.Слободно попладне и уживање во поволностите на хотелот(базен,сауна,парна бања).Користење на Алл инклузивот..... Ноќевање
2 ден

22.10 (Недела) Банско

Слободен ден со можност за рекреација, користење на спа центарот (базен, сауна, парна бања) и разни активности и прошетка низ Банско.Користење на АЛЛ инклузивот.Ноќевање.
3 ден

23.10 (Понеделник) Банско – Штип - Скопје

Појадок и напуштање на хотелот.Поаѓање за Македонија.Пристигнување во вечерните часови.