Скијање на Француски АЛПИ

од299

Скијање на Француски АЛПИ

Период

17 Nov - 26 Nov

Времетраење

10 дена 7 ноќевања

Прегледи

39

Бр. Седишта

50
1 ден

17. Ноември (Петок)

Состанок на групата на паркингот кај спортската сала “Борис Трајковски” во 09:00 часот. Поаѓање за Val Thorens во 09:30 часот. Се патува преку граничниот премин Tабановце. Патување преку Србија, Хрватска, Словенија, Италија, со попатни паузи и гранични формалности. Ноќно возење.
2 ден

18. Ноември (Сабота)

Пристигнување во Val Thorens во попладневните часови и сместување во апартманите.
3-9 ден

18-25 Ноември

Шест дневно скијање во Val Thorens/Orelle
9 ден

25. Ноември (Сабота)

Напуштање на собите до 10:00. Поаѓање за Скопје со попатна посета на еден од најголемите шопинг аутлет центри во Италија – VICOLUNGO непосредно пред Милано.
10 ден

26. Ноември (Недела)

Пристигнување во Скопје во попладневните часови.