Крстарење по Света Гора

Крстарење по Света Гора

Период

08 Sep - 10 Sep

Прегледи

2383

Царство без круна, држава без војска, земја без жени, богатство без пари, мудрост без школо, кујна без месо, молитва без престан, врска со Небесата без прекин, славење на Христос без замор, смрт без жалење.

Слични Понуди