Крстарење Италија-Франција-Шпанија

од499

Крстарење Италија-Франција-Шпанија

Период

21 Oct - 28 Oct

Времетраење

8 дена 7 ноќевања

Прегледи

42

Бр. Седишта

50
Ден Датум Пристаниште Пристигнување Поаѓање Активност *
1 Сабота, 21Oct 2017 Genoa, Italy 18:00 Укотвен
2 Недела, 22 Oct 2017 Civitavecchia, Italy 07:00 17:00 Укотвен
3 Понеделник, 23Oct 2017 Palermo, Italy 09:00 17:00 Укотвен
4 Вторик, 24Oct 2017 Cagliari, Italy 09:00 18:00 Укотвен
5 Среда , 25Oct2017 Palma de Mallorca, Spain 15:00 23:59 Укотвен
6 Четврток, 26 Oct 2017 Valencia, Spain 09:00 16:00 Укотвен
7 Петок, 27 Oct 2017 Marseille, France 13:00 20:00 Укотвен
8 Сабота, 28 Oct 2017 Genoa, Italy 09:00 Укотвен

*Информациите може да претрпат промена во зависност од моменталната ситуација на пристанишниот град

Внатрешна кабина

Внатрешните кабини се околу 13 м2 до 24 м2*
Брачен лежај може да се замени со два единечни ( на барање)
Клима уред , купатило со туш кабина , ТВ , телефон, безжичен интернет пристап ( без доплата), мини бар , сеф.

* Квадратурата на кабините се однесува и за стандардните и за кабините за патници со попречености , кои се поголеми.
Големината , изгледот и мебелот може да се разликува во групата на ист тип на кабини и од прикажаната слика

Прозорска кабина

Прозорските кабини се околу 12 м2 до 29 м2*
Брачен лежај може да се замени со два единечни ( на барање)
Клима уред , купатило со туш кабина , ТВ , телефон, безжичен интернет пристап ( со доплата), мини бар , сеф.

* Квадратурата на кабините се однесува и за стандардните и за кабините за патници со попречености , кои се поголеми.
Големината , изгледот и мебелот може да се разликува во групата на ист тип на кабини и од прикажаната слика

Балконска кабина

Балконските кабини се околу 17 м2 до 42 м2*
Брачен лежај може да се замени со два единечни ( на барање)
Клима уред , гардеробер , купатило со туш кабина или када , ТВ , телефон, безжичен интернет пристап ( со доплата), мини бар , сеф

* Квадратурата на кабините се однесува и за стандардните и за кабините за патници со попречености , кои се поголеми.
Големината , изгледот и мебелот може да се разликува во групата на ист
тип на кабини и од прикажаната слика

За корисници на ‘BELLA’ – тип на кабина

Дизајнирана да обезбеди пријатен престој .

Цeните за ‘Bella’ кабините се одлична вредност за патниците да ги уживаат удобностите на крстарење на елегантните модерни бродови на MSC Крстарења. Добро опремени кабини и избор на супериорни специјалитети на бродот, со можност (на барање) да резервирате место за седење во рестораните.
Што повеќе, може да се почуствувате разгалено од вкусовите на специјалитетите на гурманската Шведска маса отворена 20 часа.

Уживајте во забавата во Бродвејски стил и пакет програмите за дневни активности организирани од мултилигвалниот и љубезен персонал. Уживајте во базенот xperience a dream cruise as you discover exciting new destinations. “Take advantage of the pool, панорамските теретани и отворени спортски активности како би останале во форма .
Заработувајте MSC Voyagers Club поени за да ги уживате бенефитите на вашето следно крстарење.

За корисници на FANTASTICA – тип на кабина

Дизајнирана за уште поголем комфорт и флексибилност

Релаксирајте се и уживајте ги задоволствата посветени на комфорт и флексибилност. Цените “Fantastica” типот на кабини ги ужива сите бенефитити како “Bella” кабините со дополнителни екстра привилегии.Изберете од престижните кабини лоцирани на повисоките палуби на бродот со брз пристап до лифтовите и lounge баровите .

24-часовна послуга во соба и бесплатна достава , како и приорититен избор за вечера во гурмет рестораните. Забава и едукација , како и рекреативни активности за деца.
Заработувајте MSC Voyagers Club поени за да ги уживате бенефитите на вашето следно крстарење.

ЦЕНИ по лице :

Внатрешна BELLA кабина              :  ЕУР499

Внатрешна FANTASTICA кабина  :  ЕУР529

Прозорска BELLA кабина               :  ——–

Внатрешна FANTASTICA кабина  :  ЕУР689

Балконска BELLA кабина               :  ЕУР709

Внатрешна FANTASTICA кабина  :  ЕУР799

Цените се изразени со вклучени бродски такси .

Во цената не се вклучени напојниците кои се задолжителни на крајот од крстарењето.

Плаќањето е во денарска противредност по курс ЕУР1 = МКД62.