Копаоник

од155

Копаоник

Период

30 Dec - 02 Jan

Времетраење

4 дена 3 ноќевања

Прегледи

60

Бр. Седишта

50

1 ден

30.12 (Сабота)

Состанок на групата од пред Холидеј Ин во 08:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник,сместување во Хотелот-Ручек. Слободно време за индивидуални активности. Вечера.Ноќевање.
2 ден

31.12 (Недела)

Појадок. По појадокот заминување кон скијачките центри на Копаоник и запознавање со нивните убавини, слободно време за индивидуални активности. Враќање во хотел. Ручек. Свечена вечера.Нокевање.
3 ден

01.01 (Понеделник)

Појадок. Индивидуална прошетка во Брзече, за љубителите на белиот спорт и можност за факултативна посета на скијачките центри. Ручек во хотелот. Реприза на 31.12 со Свечена вечера и музика. Ноќевање
4 ден

02.01 (Вторник)

Појадок. По појадокот заминување за Македонија. Во вечерните часови пристигнување во Скопје
Термин  30.12-02.01.2018
Промо цена: 140€   до   05.09.2017
Ран Букинг: 155 €  до    28.10.2017
Регуларна цена: 175 €

Пасошот треба да важи минимум месеци по завршувањето на патувањето како и можност за патување со лична карта!

 

УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ:

·         Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 денари

·         Во случај на промена на монетарниот пазар организаторот го задржува правото на промена на цените.

·         Цената е загарантирана само за целосна уплата. Во спротивно, загарантиран е само износот на аконтација, а остатокот е подлежен на промени.

·       АКОНТАЦИЈАТА од  30% во случај на откажување  на аражманот од  страна на  патникот  се задржува во агенција

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
  • во готовоавансно плаќање најмалку 30% од вкупната цена на аранжманот во моментот на пријавување, а остатокот најдоцна 15 дена пред поаѓање
  • кредитни картички
  • туристички крдит (6-36 рати ) аплицирање во агенција
  • вирманско плакање
ТРАВЕЛ  ИНФО:

 

         

·       Организаторот на патувањето го задржува правото, во случај на промена на цената на пазарот (автобускиот превоз), да ја промени и цената на аранжманот во случај на промена на горивото на пазарот и во зависност на бројот на групата и период на сезона.

·         Доколку не се оствари минималниот број  од  40 патници.

·         Организаторот го задржува правото да го откаже ,да ја зголеми или намали  цената на аранжманот како и цените на факултативните излети од зависност од периодот на сезоната

ЗА ОВОЈ АРАНЖМАН ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ НА Т.А. КАМЕЛИЈА ТУРС И СКТМ

 

·         За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најкасно 5 дена пред датумот на поаѓање.

·         Организаторот на патувањето го задржува

правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата(застој во сообраќај, локални штрајкови, локални

предупредувања, каснење на патници, непочитување на сатнина закажана однапред од страна на агенцијата и сл)

·         Побарајте  договор и осигурување!!!

Деца од 3 до 9 години плаќаат 135€ ги користат сите услуги

За сопствен превоз се одбива 15€  и туристичка такса  плаќаат на лице место