PANOS APP G

05

Jun
2017

PANOS APP G

Posted By : deni deni/ 0

(1/3) 3 лица
Се наоѓа  на 1 спрат. Има 3 кревети. Тоа е апартман со 1 соба во која има 2 кревети и дневен престој каде има уште еден кревет. Има кујна, фрижидер.Апартманот е со внатрешен поглед кон градината. Апартманот има комплетно опремена кујна со кујнски инвентар, плински уред за готвење, клима (вклучена во цената), тоалет со туш, сеф, WI-FI. Има сопствен балкон.

Administrator