PANOS STD C

05

Jun
2017

PANOS STD C

Posted By : deni deni/ 0

(1/3) 3 лица
Се наоѓа на приземје. Има 3поединечни кревети. Студиото е со поглед кон дворот. Располага со комплетно опремена кујна со кујнски инвентар, плински уред за готвење, клима (вклучена во цената), тоалет со туш, сеф, WI-FI.Има сопствен балкон.
Студијата B и C  се една до друга и имаат соседни балкони.

Administrator