Nikos Sofita br.2

18

Feb
2017

Nikos Sofita br.2

Posted By : deni deni/ 0

1/2 + 1/4 – 6 лица
Се наоѓа на 2 кат. Апартманот е на два ката. На првиот кат има 2 поединечни кревети, кујна тераса, тоалет и ТВ. Од овде се излегува на тераса. На вториот кат има 2 дупли кревети и клима.

Administrator