Nikos Sofita br.1

18

Feb
2017

Nikos Sofita br.1

Posted By : deni deni/ 0

1/3 + 1/3 – 6 лица
Се наоѓа на 2 кат. Апартманот е на два ката. На првиот кат има кујна со шанк, музички инструмент, камин, три поединечни кревети, тоалет и ТВ. На вториот кат има еден дупол и еден поединечен кревет и клима

Administrator