Nikos br.9

18

Feb
2017

Nikos br.9

Posted By : deni deni/ 0

1/4 – 4 лица
Составен е од една просторија во која има 4 поединечни кревети во истата просторија има кујна со кујнски инвентар,ТВ и клима. Од оваа соба се излегува на тераса. Располага со сопствено купатило и WC.

Administrator