Nikos br.8

18

Feb
2017

Nikos br.8

Posted By : deni deni/ 0

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на први кат. Има една соба во која има два поединечни кревети, кујна, ТВ и клима. Од собата се излегува на тераса со маса и столици. Располага со сопствено купатило и WC.

Administrator