Nikos br.7

18

Feb
2017

Nikos br.7

Posted By : deni deni/ 0

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на први кат. Има една соба во која има еден дупол кревет, кујна, мини шпорет, ТВ и клима. Од собата се излегува на тераса. Располага со сопствено купатило и WC.

Administrator