Nikos br.4

18

Feb
2017

Nikos br.4

Posted By : deni deni/ 0

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на први кат. Составено е од една просторија во која има еден дупол кревет и во истата просторија е кујната со кујнски инвентар,тв и клима од оваа просторија се излегува на тераса. Располага со сопствено купатило и WC.

Administrator