Nikos br.2

18

Feb
2017

Nikos br.2

Posted By : deni deni/ 0

1/3 – 3 лица
Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една просторија во која има еден дупол и еден поединечен кревет, кујна, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.

Administrator