Nikos br.1

18

Feb
2017

Nikos br.1

Posted By : deni deni/ 0

1/3 – 3 лица
Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една просторија со еден дупол и еден поединечен кревет, кујна, фрижидер, решо, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.

Administrator