Nikos Alfa

17

Feb
2017

Nikos Alfa

Posted By : deni deni/ 0

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една просторија со дупол кревет, кујна, фрижидер, решо, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.

Administrator