KOSTAS – СТД 8

12

Jun
2017

KOSTAS – СТД 8

Posted By : deni deni/ 0

(1/3)  3 лица

Студиото се наоѓа на високо приземје. Располага со три поединечни кревети, плакар за алишта, клима уред, тв. Во склоп на истата соба е и кујната, која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо. Студиото е опремено со стандардно купатило и вц. Од студиото се излегува на комотна тераса со маса и 3 столици и поглед во градина.

Administrator