HARMONY STD5

05

Jun
2017

HARMONY STD5

Posted By : deni deni/ 0

(1/2) 2 лица
Се наоѓа на прв спрат. Располага со 2 одвоени кревети. Има комплетно опремена кујна, ТВ. Бања со туш и фен, клима (која е вклучена во цената) и WI-FI. Студиото има сопствен балкон. Студиото е свртено кон морето, но не се гледа од него.

Administrator