Gray House br.2

27

Dec
2016

Gray House br.2

Posted By : deni deni/ 0

(1/2+1/3)+1 – 5 лица + 1
Дуплексот се наоѓа на високо приземје. Располага со три простории. Во првата просторија е кујната комплетно опремена со кујнски инвентар, голем фрижидер, мини шпорет со рерна, аспиратор, маса за ручање и клима уред. Во втората просторија има 2 поеднинечни кревети и 1 кревет на спуштање. Од оваа соба се излегува на тераса. Во третата соба има еден дупол кревет и се излегува на тераса. Во претсобјето има гардеробер за алишта. Дуплексот располага со стандардно купатило и вц.

Administrator