Gray House br.1

22

Dec
2016

Gray House br.1

Posted By : deni deni/ 0

(1/2+1/2) – 4 лица
Апартманот се наоѓа на високо приземје. Располага со две простории и тераса. Во првата просторија е кујната комплетно опремена со кујнски инвентар, голем фрижидер, мини шпорет со рерна, маса за ручање и 1 кревет на спуштање и клима уред. Во втората просторија има 2 поединечни кревети, тв и од оваа просторија се излегува на тераса. Помеѓу првата и втората просторија се наоѓа гардеробер. Апартманот располага со стандардно купатило и вц.

Administrator