ELENI STD 5

27

Mar
2018

ELENI STD 5

Posted By : deni deni/ 0

(1/4) 4 лица

 

Студиото се наоѓа на први кат на јужна страна.

Студиото е опремено со кујна која е малку одвоена   од спалната соба.Кујната има решо,кујнски инвентар, аспиратор и фрижидер. Во спалната соба има два дупли кревети,плакар за алишта, тв,клима уред.На прозорите има ролетни.Од спалната соба се излегува на комотна тераса со маса и столици. Студиото има стандардно купатило и WC.

Administrator