Brothers br.8

19

Dec
2016

Brothers br.8

Posted By : deni deni/ 0

(1/3+1/1) – 4 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол и еден поединечен кревет. Од спалната соба која е опремена со TV и клима уред се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Administrator