Brothers br.6

19

Dec
2016

Brothers br.6

Posted By : deni deni/ 0

(1/3+1/1) – 4 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен и излегува на тераса. Спалната соба е опремена со TV и клима уред. Во кујната има еден поединечен (помал)кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Administrator