Brothers br.5

19

Dec
2016

Brothers br.5

Posted By : deni deni/ 0

(1/2+1/1) – 3 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет, TV и клима уред. Од спалната соба се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Administrator