Brothers br.3

19

Dec
2016

Brothers br.3

Posted By : deni deni/ 0

(1/3+1/1) – 4 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен (помал) кревет. Спалната соба е опремена со TV и клима уред и од неа се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Administrator