Brothers br.2

19

Dec
2016

Brothers br.2

Posted By : deni deni/ 0

(1/3) – 3 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен кревет од која се излегува на тераса. Во спалната соба има TV и клима уред. Кујната е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Administrator