Атлантик бр.4

25

May
2017

Атлантик бр.4

Posted By : deni deni/ 0

(1/3)+1 (4 ЛИЦА)

Студиото се наоѓа на први кат.
Студиото располага со три поединечни кревети. Има можност за + 1 дополнителен кревет на расклопување. Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар. Студиото излегува на тераса со поглед кон шеталиште. Студиото е опремено со клима уред, тв и купатило со вц.

Administrator