ARG B13

02

Mar
2017

ARG B13

Posted By : deni deni/ 0

(1/2)+(1/2) – 4 лица
Апартманот се наоѓа на приземје. Располага со две двокреветни соби со поединечни кревети. Посебно одвоена модерно опремена кујна. Апартманот е опремен со клима уред, тв-плазма 24’’, WI -FI и купатило со вц. Излегува на сопствен двор.

Administrator