Akakia бр.3

22

Dec
2016

Akakia бр.3

Posted By : deni deni/ 0

(1/2)+(1/2)+(1/2) – 6 лица
Триплексот 
се наоѓа на првиот кат. До влезот на дуплексот се стигнува по 10 скали. Триплексто е составен од три простории. Првата просторија е кујната која е комплетно опремена со кујнски инвентар, ел.шпорет со рерна, аспиратор, фрижидер и клима уред, во кујната има два поединечни кревети. Од кујната се излегува наголема тераса. Втората просторија има два поединечни кревети и плакар за алишта.Третата просторија има еден дупол кревет и плакар за алишта и од оваа просторија се излегува на голема тераса. Од терасата има страничен поглед на море. Триплексот има стандардно купатило и вц.

Administrator