СОУ СТД бр.5

03

Jan
2018

СОУ СТД бр.5

Posted By : deni deni/ 0

(1/2)+ 1  – 3 лица

Студиото располага со 1 дупол кревет и 1 поединечен кревет, плакар за алишта, кујна, TV и клима уред, купатило со WC. Кујната е комплетно опремена со кујнски инвентар, решо и мал фрижидер. Студиото излегува на тераса со маса и столици.

Administrator