СОУ СТД бр.3

09

Dec
2017

СОУ СТД бр.3

Posted By : deni deni/ 0

(1/2) – 2 лица

Студиото располага со еден дупол кревет, плакар за алишта, кујна, TV и клима уред, купатило со WC. Кујната е комплетно опремена со кујнски инвентар, решо и мал фрижидер. Од студиото се излегува на тераса.

Administrator