Парламентас бр.1

13

Dec
2017

Парламентас бр.1

Posted By : deni deni/ 0

Вилата располага со сопствен двор со маса и чадор за заедничко дружење,скара,детски парк и место за паркирање.

 

Суитот од 100 m2 се наоѓа на први кат и има четири спални соби + кујна + 2 купатила.

Во првата спална има дупол кревет,плакар за алишта,во втората спална соба има аголна гарнитура за спиење составена од 3 поединечни елементи,наменета за 2 возрасни лица + 1 дете и ТВ,се излегува на тераса.

Во третата спална соба има 2 поединечни кревети и плакар за алишта,во четвртата спална соба има дупол кревет и плакар за алишта и од овде се излегува на тераса.

Петата просторија е кујната која е комплетно опремена со кујнски инвентар,голем фрижидер,голем електричен шпорет со рерна,аспиратор,маса за ручање и од кујната се излегува на тераса.

Едното купатило има туш и ВЦ,додека во второто купатило има само ВЦ.

Вилата има два климатизера,еден на влезот и другиот климатизер е во кујната.

Вилата располага со сопствен двор – детски парк,скара и место за паркирање.

Administrator