Банско

БУГАРИЈА ЗИМА 2017/2018

47

по соба НАЕМ

за наем на студио за 3 лица
23

по лице ПП/АЛЛ

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
27

по лице

ноќевање по лице
104

по соба полупансион

ноќевање за двајца со појадок и вечера во егзекутив суит

Боровец

Бугарија ЗИМА 2017/2018

26

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
65

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
29

по лице

ноќевање по лице со појадок и вечера
28

по лице

ноќевање по лице со појадок и вечера

Пампорово

БУГАРИЈА ЗИМА 2017/2018

46

по лице полнпансион

ноќевање по лице на база одбраниот пансион
25

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Бројки на кој се гордееме

Факти за Атлантик

Туристичката агенција Атлантик со гордост Ви го претставува бројот на успешно реализираните патувања

  • 1456 патувања

  • 200.000+ хотели со кој располагаме

  • 15640 патници кој уживаат во патувањата со Атлантик

  • 356 дестинации кои ги истражувме

Контактирајте не

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!