Банско

БУГАРИЈА ЗИМА 2017/2018

37

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
64

по соба полупансион

ноќевање за 2 лица со појадок и вечера во едноспален апартман
34

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок
36

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Боровец

Бугарија ЗИМА 2017/2018

40

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во твин соба или студио
48

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
39

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
28

по лице

ноќевање по лице со појадок и вечера

Пампорово

БУГАРИЈА ЗИМА 2017/2018

46

по лице полнпансион

ноќевање по лице на база одбраниот пансион
25

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Бројки на кој се гордееме

Факти за Атлантик

Туристичката агенција Атлантик со гордост Ви го претставува бројот на успешно реализираните патувања

  • 1456 патувања

  • 200.000+ хотели со кој располагаме

  • 15640 патници кој уживаат во патувањата со Атлантик

  • 356 дестинации кои ги истражувме

Контактирајте не

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!