Банско

БУГАРИЈА ЗИМА 2017/2018

32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во еко твин соба
21

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во студио
25

по лице НП/ПП

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
37

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Боровец

Бугарија ЗИМА 2017/2018

ELA 3*
3
30

по лице НП/ПП

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
28

по лице со појадок

34

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
48

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Пампорово

БУГАРИЈА ЗИМА 2017/2018

46

по лице полнпансион

ноќевање по лице на база одбраниот пансион
25

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Бројки на кој се гордееме

Факти за Атлантик

Туристичката агенција Атлантик со гордост Ви го претставува бројот на успешно реализираните патувања

  • 1456 патувања

  • 200.000+ хотели со кој располагаме

  • 15640 патници кој уживаат во патувањата со Атлантик

  • 356 дестинации кои ги истражувме

Контактирајте не

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!