Зима 2019

БОРОВЕЦ

65

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
28

по лице со појадок

35

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Зима 2019

БАНСКО

90

по соба

Ноќевање со појадок
40

по лице

Ноќевање со појадок и вечера
48

по соба НАЕМ

Ноќевање по соба
80

по соба ПП

Ноќевање со појадок и вечера

Зима 2019

Хотелско сместување

28

по лице

ноќевање по лице со појадок и вечера
35

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
29

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во студио
31

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Бројки на кој се гордееме

Факти за Атлантик

Туристичката агенција Атлантик со гордост Ви го претставува бројот на успешно реализираните патувања

  • 1456 патувања

  • 200.000+ хотели со кој располагаме

  • 15640 патници кој уживаат во патувањата со Атлантик

  • 356 дестинации кои ги истражувме

Контактирајте не

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!