Лето 2018

39

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
29

по лице

за 7 ноќевања
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
189

по лице

за 7 ноќевања
160

по лице

за 7 ноќевања
139

по лице

за 7 ноќевања
75

по лице

за 7 ноќевања
125

по лице

за 7 ноќевања
169

по лице HB

за 7 ноќевања
165

по лице

за 7 ноќевања
Потос
152

по соба НАЕМ

за 7 ноќевања
Сивота
46

по лице со превоз

за 7 ноќевања
44

по лице со превоз

за 7 ноќевања
99

по лице со превоз

за 7 ноќевања
10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА ДО 31.03.2018
69

по лице со превоз

69

по лице со превоз

79

по лице со превоз

79

по лице со превоз

79

по лице со превоз

150

по лице

за 7 ноќевања
Потос
120

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Скала Потамиа
110

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Лименас
149

по лице полупансион

за 7 ноќевања
15% ПОПУСТ до 15.02
119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект
45

по лице со превоз

за 7 ноќевања
46

по лице со превоз

за 7 ноќевања
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања
119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект
45

по лице со превоз

за 7 ноќевања
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања
45

по лице со превоз

за 7 ноќевања
45

по лице со превоз

за 7 ноќевања
45

по лице со превоз

за 7 ноќевања
45

по лице со превоз

за 7 ноќевања
119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект
110

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Скала Потамиа
319

по соба НАЕМ

за 7 ноќевања
10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА ДО 31.03.2018
145

по лице со појадок

за 10 ноќевања
109

по соба НАЕМ

за 7 ноќевања
Лаганас
200

по лице полупансион

за 7 ноќевања
Скала Рахони
105

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Скала Потамиа
135

по лице со превоз

за 7 ноќевања
89

по лице со превоз

за 7 ноќевања
65

по лице со превоз

за 7 ноќевања