Лето 2017

119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект
110

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Скала Потамиа
109

по лице полупансион

за 7 ноќевања со појадок
65

по лице со превоз

за 7 ноќевања
260

по соба НАЕМ

за 7 ноќевања
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања
69

по лице со превоз

за 7 ноќевања
НА САМА ПЛАЖА
69

по лице со превоз

за 7 ноќевања
139

по лице со превоз

за 7 ноќевања
НА САМА ПЛАЖА
140

по лице со појадок

за 10 ноќевања
97

по соба НАЕМ

за 7 ноќевања
Лаганас
109

по лице со превоз

за 7 ноќевања
129

по лице со превоз

за 7 ноќевања
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања
69

по лице со превоз

за 7 ноќевања
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања
69

по лице со превоз

за 7 ноќевања
89

по лице полупансион

за 7 ноќевања
139

по лице полупансион

за 7 ноќевања
139

по лице полупансион

за 7 ноќевања
139

по лице полупансион

за 7 ноќевања
169

по лице полупансион

за 7 ноќевања
199

по лице полупансион

за 7 ноќевања
Скала Рахони
150

по лице полупансион

за 7 ноќевања
Скала Потамиа
105

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Скала Потамиа
119

по лице полупансион

за 7 ноќевања
Лименарија
119

по лице полупансион

за 7 ноќевања
Лименарија
150

по лице со превоз

за 7 ноќевања
90

по лице со појадок

за 7 ноќевања
90

по лице со појадок

за 7 ноќевања
90

по лице со појадок

за 7 ноќевања
149

по лице полупансион

за 7 ноќевања
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања
120

по лице полупансион

за 7 ноќевања
169

по лице полупансион

за 7 ноќевања
129

по лице полупансион

за 7 ноќевања
139

по лице полупансион

за 7 ноќевања
120

по лице полупансион

за 7 ноќевања
149

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
110

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Лименас
80

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Скала Сотира
120

по лице со превоз

за 7 ноќевања
Скала Потамиа
119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања
75

по лице со превоз

за 7 ноќевања
75

по лице со превоз

за 7 ноќевања
85

по лице со превоз

за 7 ноќевања
89

по лице со превоз

за 7 ноќевања
65

по лице со превоз

за 7 ноќевања
75

по лице со превоз

за 7 ноќевања
75

по лице со превоз

за 7 ноќевања
199

по соба НАЕМ

за 5 ноќевања
149

по соба НАЕМ

за 5 ноќевања
119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект