ВИЛА ВЕРА - ЗЛАТИБОР

од99

ВИЛА ВЕРА - ЗЛАТИБОР

Вила Вера – Златибор
има одлична локација и е лоцирана на 10 минути пешачење од центарот (плоштадот) во Златибор.

Располга со со сопствен двор,паркинг простор,Wi-Fi, и е опкеужена со златиборскиот бор.

Вилата е на две нивоа: првото ниво располага со купатило,WC, трпезарија со кујна опремена со кујнски инвентар и соба со дневен престој во која има три поединечни кревети.Од собата за дневен престој се излегува на тераса.

Второто ниво располага со WC и три спални соби,од кои две имаат по два поединечни кревети,а третата е со дупол кревет.

Целата вила има затоплување на струја.

 

Во цената не е вклучена туристичка такса 2 € на ден за сите гости