Вила NIKOS – Скијатос

од119

Вила NIKOS – Скијатос

Репортажа

Скијатос 2010

Скијатос 2012

1/2 Студио
1/3 Студио
1/4 Студио
1/2 + 1/4 Софита
1/3 + 1/3 Софита

На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 2,5 часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров Скиjатос.
Припаѓа во групата на Северни Споради, изобилува со борова шума, пространи плажи со ситен песок и кристално чисто море. Заедно со островите  Хвар, Елба и Корзика припаѓа во групата на најзелените и најшумовитите острови во Европа. Островот – Скиjатос со површина од 50 км2 и преку 50 плажи со извонредна забава за млади. Плажите Агиа Параскеви, Трулос, Кукунариес, Банана Бич, Дијамант Бич, Лаларија и многу други оставаат простор за повторно навраќање и убави спомени.
Градот Скиjатос со својот модерен стил и многубројните ресторани, бутици со брендирана гардероба, кафетерии и дискотеки испреплетено со многубројни туристи од цела Европа, ќе ве опушти и направи задоволни и чекор понапред од сите.

Вилата „НИКОС“ е лоцирана во Кукунариес. Влезот е обележан со видлива табла на која пишува „Вила Никос“, голема влезна врата и паркинг простор.

Во дворот, кој наоколу е опкружен со дрвја, има и летниковец со големи маси и дрвени клупи. Десната страна од вилата граничи со имот, кој има борова шума, додека пак од левата страна се наоѓа езеро со слатка вода, кое е природен феномен на островот. Вилата е  оддалечена од плажата околу 5 минути. Во класичен медитерански стил, вилата располага со апартмани, во кои се влегува директно од дворот. Во вилата има постојано топла вода, која е решена преку централен соларен систем. Обезбедена е и со wi-fi сигнал.

Рецепцијата и останатиот персонал се достапни во секој момент за било каква информација и помош. Сите соби располагаат со ПП апарат, екстра кебиња и перница, но за било каква екстра потреба може да се обрати на рецепција. Во собите има клима уред, телевизор, радијатори за парно греење и купатило со ВЦ. Во сите апартмани се достапни по 2 крпи од лице (голема и мала).

Ценовник

Термин Ноќевања Цена по лице
01.06.2018 9 119
10.06.2018 9 149
19.06.2018 9 179
28.06.2018 9 219
07.07.2018 9 259
16.07.2018 9 299
25.07.2018 9 319
03.08.2018 9 319
12.08.2018 9 319
21.08.2018 9 259
30.08.2018 9 209
08.09.2018 9 169
17.09.2018 9 139
26.09.2018 9 119

Опис на собите

Софита 1

1/3 + 1/3 – 6 лица
Се наоѓа на 2 кат. Апартманот е на два ката. На првиот кат има кујна со шанк, музички инструмент, камин, три поединечни кревети, тоалет и ТВ. На вториот кат има еден дупол и еден поединечен кревет и клима

Софита 2

1/2 + 1/4 – 6 лица
Се наоѓа на 2 кат. Апартманот е на два ката. На првиот кат има 2 поединечни кревети, кујна тераса, тоалет и ТВ. Од овде се излегува на тераса. На вториот кат има 2 дупли кревети и клима.

СТУДИО 1

1/3 – 3 лица
Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една просторија со еден дупол и еден поединечен кревет, кујна, фрижидер, решо, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.

СТУДИО 2

1/3 – 3 лица
Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една просторија во која има еден дупол и еден поединечен кревет, кујна, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.

СТУДИО 3

1/3 – 3 лица
Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една просторија во која еден дупол и еден поединечен кревет, кујна, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.

СТУДИО 4

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на први кат. Составено е од една просторија во која има еден дупол кревет и во истата просторија е кујната со кујнски инвентар,тв и клима од оваа просторија се излегува на тераса. Располага со сопствено купатило и WC.

СТУДИО 5

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на први кат. Составено е од една просторија во која има еден дупол кревет и во истата просторија е кујната со кујнски инвентар,тв и клима од оваа просторија се излегува на тераса. Располага со сопствено купатило и WC.

СТУДИО 6

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на први кат. Има една соба во која има 2 поединечни кревета, кујна и мини шпорет. Од собата се излегува на тераса. Располага со сопствено купатило и WC.

СТУДИО 7

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на први кат. Има една соба во која има еден дупол кревет, кујна, мини шпорет, ТВ и клима. Од собата се излегува на тераса. Располага со сопствено купатило и WC.

СТУДИО 8

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на први кат. Има една соба во која има два поединечни кревети, кујна, ТВ и клима. Од собата се излегува на тераса со маса и столици. Располага со сопствено купатило и WC.

СТУДИО 9

1/4 – 4 лица
Составен е од една просторија во која има 4 поединечни кревети во истата просторија има кујна со кујнски инвентар,ТВ и клима. Од оваа соба се излегува на тераса. Располага со сопствено купатило и WC.

ALFA

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една просторија со дупол кревет, кујна, фрижидер, решо, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.

VITA

1/2 – 2 лица
Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една соба во која има 2 поединечни кревета, кујна, фрижидер, решо, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.

Магде Докузова

Претставник на островот Скијатос

Phone

00 30 694 050 2980

Email

interobox@yahoo.com