Вила KLEOPATRA - Неи Пори

од65

Вила KLEOPATRA - Неи Пори

1/2 Студио
1/3 Студио
1/4 Дуплекс

ВИЛА КЛЕОПАТРА се наоѓа на 170 метри од плажа. Располага со трокреветни студиа и дуплекс апартмани (две одвоени спални и кујна). Секое студио / дуплекс има балкон, комплет опремена кујна со фрижидер, бања, ТВ, клима (се доплаќа 5евра на ден)

Ценовник

Термин Ноќевања Цена по лице со превоз
21.05.2017 7 ноќи 65 €
28.05.2017 7 ноќи 85 €
04.06.2017 7 ноќи 105 €
11.06.2017 7 ноќи 125 €
18.06.2017 7 ноќи 140 €
Термин

Број на

ноќевања

Цена за наем на студио / апартман без превоз
1/2 СТД 1/3 СТД 1/4 ДУПЛЕКС
25.06.2017 7 ноќи 270 € 280 € 360 €
02.07.2017 7 ноќи 280 € 290 € 390 €
09.07.2017 7 ноќи 290 € 320 € 450 €
16.07.2017 7 ноќи 340 € 360 € 490 €
23.07.2017 7 ноќи 340 € 360 € 490 €
30.07.2017 7 ноќи 340 € 360 € 490 €
06.08.2017 7 ноќи 340 € 360 € 490 €
13.08.2017 7 ноќи 340 € 360 € 450 €
20.08.2017 7 ноќи 300 € 330 € 390 €
27.08.2017 7 ноќи 280 € 290 € 360 €
Термин Ноќевања Цена по лице со превоз
03.09.2017 7 ноќи 145 €
10.09.2017 7 ноќи 125 €
17.09.2017 7 ноќи 85 €
24.09.2017 7 ноќи 65 €