Вила GRЕY HOUSE – Полихроно

од69

Вила GRЕY HOUSE – Полихроно

1/2 + 1/2 Апартман
1/2 + 1/3 + 1 Дуплекс

ВИЛАТА “GREY  HOUSEСЕ НАОЃА ВО ПOЛИХРОНО  НА  50 МЕТРИ  ОД  ПЛАЖА

ПОЛИХРОНО Е ТУРИСТИЧКО НА ПРВИОТ КРАК КАСАНДРА. РАСПОЛАГА СО МНОГУ ТАВЕРНИ, БУТИЦИ, СУВЕНИРНИЦИ И ПРЕД СЕ СО КРИСТАЛНО ЧИСТА ПЛАЖА И МОРЕ.

Ценовник

Период Ноќевања АПАРТМАН
Бр.соба 1
1/2+1/2
ДУПЛЕКС
Бр.соба 2
1/2+1/2
21.05 – 28.05 7 69 99
28.05 – 04.06 7 89 109
04.06 – 11.06 7 119 139
11.06 – 18.06 7 139 159
18.06 – 25.06 7 159 179
25.06 – 02.07 7 179 199

– ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ИЛИ ДУПЛЕКС ЗА 7 НОЌИ;
– ВО АПАРТМАН ИЛИ ДУПЛЕКС СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
– КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА;
– ДЕЦА ОД 02 – 12 ГОДИНИ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 25 евра);
– ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
– ТРЕТО и ЧЕТВРТО  ВОЗРАСНО ЛИЦЕ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 35 евра)

ТЕРМИН НОЌЕВАЊА AПАРТМАН
Бр.соба 1
1/2+1/2
ДУПЛЕКС
Бр.соба 2
1/2+1/3+1
02.07- 11.07. 9 479 519
11.07-20.07. 9 529 539
20.0729.07. 9 569 649
29.0707.08. 9 569 649
07.0816.08. 9 569 649
16.08-25.08. 9 569 649
25.08–03.09 9 529 539

ЦЕНИ ЗА СОПСТВЕН ПРЕВОЗ (ЗАКУП НА АПАРТМАН ИЛИ ДУПЛЕКС):
ЦЕНИТЕ СЕ  ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ИЛИ ДУПЛЕКС
КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ И WI-FI Е БЕСПЛАТНО

Период Ноќевања AПАРТМАН
Бр.соба 1
1/2+1/2
ДУПЛЕКС
Бр.соба 2
1/2+1/3+1
03.09 – 10.09 7 149 159
10.09 – 17.09 7 139 149
17.09 – 24.09 7 129 139

– ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ИЛИ ДУПЛЕКС ЗА 7 НОЌИ;
– ВО АПАРТМАН ИЛИ ДУПЛЕКС СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
– КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА;
– ДЕЦА ОД 02 – 12 ГОДИНИ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 25 евра);
– ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
– ТРЕТО и ЧЕТВРТО  ВОЗРАСНО ЛИЦЕ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 35 евра)

ОПИС НА СОБИТЕ

Апартман бр.1

(1/2+1/2) – 4 лица
Апартманот се наоѓа на високо приземје. Располага со две простории и тераса. Во првата просторија е кујната комплетно опремена со кујнски инвентар, голем фрижидер, мини шпорет со рерна, маса за ручање и 1 кревет на спуштање и клима уред. Во втората просторија има 2 поединечни кревети, тв и од оваа просторија се излегува на тераса. Помеѓу првата и втората просторија се наоѓа гардеробер. Апартманот располага со стандардно купатило и вц.

Дуплекс бр.2

(1/2+1/3)+1 – 5 лица + 1
Дуплексот се наоѓа на високо приземје. Располага со три простории. Во првата просторија е кујната комплетно опремена со кујнски инвентар, голем фрижидер, мини шпорет со рерна, аспиратор, маса за ручање и клима уред. Во втората просторија има 2 поеднинечни кревети и 1 кревет на спуштање. Од оваа соба се излегува на тераса. Во третата соба има еден дупол кревет и се излегува на тераса. Во претсобјето има гардеробер за алишта. Дуплексот располага со стандардно купатило и вц.